UA-100775877-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Luchtvulling.


In een ruimte met een normale gemiddelde temperatuur (zonder veel (zon-) licht, houden de ballonnen hun luchtvulling in de regel meerdere weken, wanneer deze goed gevuld en afgesloten zijn.

De grootste vijand van natuur-latexballonnen zijn warmte en directe zonnestralen.
Op bijvoorbeeld warme zomerse dagen, zullen ballonnen welke buiten opgehangen worden, daarom sneller van kleur verbleken en kunnen derhalve ook sneller knappen.

ADVIES: Blaas de latexballonnen eerst op het maximale formaat en laat daarna circa 10% ontsnappen. Hiermede wordt de oppervlakte van de ballon ontlast en gestabiliseerd. Indien u geen gebruik maakt van onze ballontoebehoren waarbij het knopen van de ballon niet meer nodig is, knoop de ballon dan handmatig echter niet met volle kracht aangezien hierdoor kleine scheuren in de latex kunnen ontstaan. (Na het knopen de ballonhals vasthouden en alleen aan het uiteinde iets aantrekken waardoor zich deze goed afsluit!) Gebruik het allerbeste ballontoebehoren, bijvoorbeeld ballonstaafjes van (child safe) onbreekbaar polypropyleen

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?